Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çözülemeyen uyku problemi :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçözülemeyen uyku problemi :(

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cbeduk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Oca 2009
Konum: Kocaeli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesajın Direkt Linki Konu: çözülemeyen uyku problemi :(
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 12:42
Dr.Bey biz doğduğumuzdan beri tam olarak düzeltemediğimiz uyku problemi nedeniyle 10 gündür ne yapacağımızı şaşırdık. Şu an oğlum 8,5 aylık. Bebeğimi 6-8. ay arası gün içinde 3 defa ortalama 1er saat uyutuyordum, 11de yatıyor sabah 9da kalkıyordu. Son 10 gündür ortalama günde 2 saat uyutmama rağmen gece 12 de zorla, ağlayarak, çırpınarak uyutabiliyorum. 3 akşam 5ml Sipraktin içirdim, bana mısın demiyor. Artırabilir miyiz? Bebeğime hep ben bakıyorum, gündüz daha az mı uyutayım? Anneannesi “gece rahat uyumak için gündüz az uyutuyosun dimi” diyerek beni azarlıyor. Öğle uykusundan kaldıramıyorum, gözünü açmıyor, 1,5-2 saat uyumak istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Öğleyin 2 saat akşam üstü 1 saat uyutsam çok mu olur gündüz için? Ne tavsiye edersiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118570
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 16:50
Bak, anneanne nasıl da problemin en hassas yerine parmak basmış...Çocukların uyku saatleri yaş ilerledikçe azalır. Gündüz uyutursanız, gece uyumuyor diye şikayet etmeye hakkınız olamaz. Ya gündüz anneanne rahat edecek, yada gece sen. Tercihinizi yapın.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 19 Mar 2009 Saat 16:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.