|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 10:32 |
Hayırlı günler Kadir Bey. Oğlum 29 Aralık 2013 doğumlu. Doğum kilosu 3840 gr 52 cm baş çevresi 36. Hastaneden çıkış kilosu 3630 gr. İlk ayda 5000gr dı. 2. ayda 4 marttaki tartısı 6500 gr 64 cm ve baş çevresi 40 cm. Gelişimi nasıl? Bir de kafa ölçüsü çok mu büyük? Oğlumla aynı ayda olanların yanında baya büyük duruyor da? Hatta kendinden büyük bebeklere göre bile kocaman duruyor. Ama vücuduna oranla büyük gözükmüyor.
İkinci sorum da göz kanalı tıkanıklığından dolayı masaj yapıyorum devamlı da. Bir arkadaşın kızında da varmış netira damlayla 3 günde geçti sen neden kullanmıyorsun dedi? Ben de doktorumun vardır bir bildiği ona güveniyorum dedim. Böyle hemen geçecek olsa siz de bu damlayı önerirdiniz herhalde değil mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece boyu uzun, kilosu;1kg fazla.. Kafa capi normal... Iri gidiyor, o kadar, ne yapiyorsaniz, aynen devam edin. Arkadasinizin kizinin gozu, iyilesecegi varmis, iyilesmis. Netira pek bir ise yaramaz. Siz; Tobrased ve masaj'a devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|