Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cok sabirsiz estediği hemen olsun istiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumCok sabirsiz estediği hemen olsun istiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Konu: Cok sabirsiz estediği hemen olsun istiyor
    Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 14:25
Merhaba;

19 aylik bir kizim var ve cok sabirsiz. ayrica sinirlide diyecegim ama baska arkadaslarin sorularina yanit vermissiniz bu konuda. onun icin sinirli olmasini 2 yas sendromuna bagliyorum.

benim sorum kizimin neden cok sabirsiz oldugu? oyuncaklariyla oynarken biri dusunce kiziyor, legolarini bir birine takamadigi zaman sinirleniyor sabirsiz davraniyor. her istedigi hemen olsun istiyorum. istedigini gozunun onunde yapmama ragmen yine de sabirsiz davraniyor. biliyor ki onun istedigini verecegim ama yine de devam ediyor.

ayrica cok kucuk birsey oldugunda bile, bana vuruyor nereye denk gelirse bazen ayni seyi babasina da yapiyor. oyun oynarken kendi istedigini yaparsa sorun yok ama babasi onunla oynamak istediginde kiziyor. istedigini guzelce anlatabiliyor olmasina ragmen bazen de cok mizmiz oluyor bu konuda. anlatabiliyor ama isine gelmiyor, ben anlatmadan annem istedigimi anlasin istiyor. anlamayinca da kiziyor tabi. bu ara iyice kucak meraklisi da oldu. bunlar da mi 2 yas sendorumundan dolayi yoksa baska bir problemi anlatmak istedigi seyler var da anlayamiyoruz acaba?

kusura bakmayin uzun oldu. simdiden tesekkurler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 18:52
sabırlı olabilmeyi öğrenmek için zaman kavramının  gelişmesi ve dünyada kendilerinin dışında biriilerinin farkında oması gertekir. o nedenle de bu konuda sizin sabırlı olup kızınızın  gelişim  dönemlerini tamamlamasını beklemeniiz gerekir.  kızınız tabii ki her istediğinin anlaşılmasını ve yapılmasını ister. çocuklar dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünür ve diğer insanların gereksinimlerini fark etmezler bile. bunlar geçici ve doğal durumlardır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.