Merhaba;
19 aylik bir kizim var ve cok sabirsiz. ayrica sinirlide diyecegim ama baska arkadaslarin sorularina yanit vermissiniz bu konuda. onun icin sinirli olmasini 2 yas sendromuna bagliyorum.
benim sorum kizimin neden cok sabirsiz oldugu? oyuncaklariyla oynarken biri dusunce kiziyor, legolarini bir birine takamadigi zaman sinirleniyor sabirsiz davraniyor. her istedigi hemen olsun istiyorum. istedigini gozunun onunde yapmama ragmen yine de sabirsiz davraniyor. biliyor ki onun istedigini verecegim ama yine de devam ediyor.
ayrica cok kucuk birsey oldugunda bile, bana vuruyor nereye denk gelirse bazen ayni seyi babasina da yapiyor. oyun oynarken kendi istedigini yaparsa sorun yok ama babasi onunla oynamak istediginde kiziyor. istedigini guzelce anlatabiliyor olmasina ragmen bazen de cok mizmiz oluyor bu konuda. anlatabiliyor ama isine gelmiyor, ben anlatmadan annem istedigimi anlasin istiyor. anlamayinca da kiziyor tabi. bu ara iyice kucak meraklisi da oldu. bunlar da mi 2 yas sendorumundan dolayi yoksa baska bir problemi anlatmak istedigi seyler var da anlayamiyoruz acaba?
kusura bakmayin uzun oldu. simdiden tesekkurler