Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ,öksuruk,burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ,öksuruk,burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ,öksuruk,burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 15:13
Hocam iyi günler benim 20 aylık oğlum var 6gün önce burun akıntısı oksurukle grip başladı ertesi gün bu durumlarımıza ateşte eklendi.6 gündür yoğun balgamlı oksuruk burun akıntısı ve ateş devam ediyor özellikle geceleri ateş dahada artıyor 38-39.5 arası olıyor sizden öğrendiklerimle bal limon serum fizy tedavisi uygulamaya çalışıyorum oğlum bazen bınları tatbik etmeme izin vermiyor.bugün dr gittik ciğerlerine ve boğazlarına baktırdık sadece yoğun geniz akıntısı olduğunu ciğerlerin ve boğazlarda bir sorun ılmadığını söyledi
Dr bize antibiyotik yazdı çünkü bu durum altı gündür olduğu için yazdı ilaçları henuz almadım ne yapmalıyım hocam ateş geceleri çok sıkıntı oluyor çok ağladoğı için birkaçkere malesef calpol vermek zorunfa kaldım.
1)anriyotiklik durumunuz varsmı ateşimizi gwniz akıntısımı yülseltiyor acaba şuan bile çıkmaya başlıyor ateş uykusuz iştah az yediğinide öksurutken çıkarıyor
2) kan tahlli yaptırmadım yaptırmam gerekirmi yardımlarınız in çok teşekkürler
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 15:20
Birde hocam oğlum 14 kilo 92 cm anne sütü almaya devam ediypr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 19:31
Ne zaman , hangi durumda Antibiyotik gerektigini yuz bin kere anlattim, eski maillere bir goz atin..
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 20:10
Hocam inanın hemen hepsini okumuş bir anneyim boş zamanlarımda kitap yerine sizin yazılarınızı okuyorum kızım sizin tavsiyelerinizle 10 yaşına geldi kızımda hiç bu kadar inatçı ve uzun süren ateşle karşılaşmadım şuan ateş 38 çok huzursuz gözlerimiz dahi sulanıyor bir gözündede az akıntı başlamışburun sabah sarıydı şimdi sulu durumda inanın ne yapacağımı bilemedim ağlaması bemi çok uzuyor 6 gündur ateşin akşam yükselmeye başlaması çok tedirgin oldum inanın korkum bu hıcam ne olur yardım edin teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.