|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 09:13 |
Merhaba
15 aylik kizim 10 gun once agir bir grip oldu 5 gec3 yuksek atesle yatti ilac kullanmadan iyi oldu derken 1 hafta sonra yine grip ve atesle yatiyor ates 40 larda eklem yerleri asiri sicak ayagina dokununca kaval kemigi yaniyor gibi yine antibiyotige gerej gormediler fakat iyilesir iyilesmez yine grip virusu mu baska bir virus mu bir test yaptirmalimiyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun..
|
|
![]() |
|
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir bey
Kizimi doktor pazartesi muayene etti cigerlerine inmis diyerek iecef verdi 2.gununde hala iyi degildi iki doz igneden sonra kan tahlili verdik size gonderiyorum bugun ignenin 3.gunu ates yeni dustu ve vucudunda isilik gibi kizariklik lar var.bugun tahlil sonucuna bakip iecefi kesebilirsin enflovir yazdi viruslere etkili dedi su saatten sonra kullanmalimiyim
|
|
![]() |
|
Wbc. 3.44
Lym. 62.5 Mono. 12.8 Gran. 0.8 Hgb 10.5 Hgt 32.6 Rdw 15.3 Pdw 11
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sekilde inatci ates ve ates sonrasi dokuntu: 6.Hastalik'tir.. Butun igneleri BOSUNA oldu, yazik cocuga!!! Zaten; WBC:3,44 olmasi da, bu tip VIRAL bir hastalik gecirdiginin isaretidir.. Bi sorun bakalim; 6.Hastalik diye bir hastalik duymusmu?? Butun ilaclari kesin... Dokuntuler; 2-3 gunde kaybolur. Hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
Vah başıma gelene. Aklima geldi ama burun akintisi oksuruk beni yaniltti ah ah. Zavalli yavrum
|
|
![]() |
|
Ben bu tongaya nasil dustum aklim almiyor.Derde dűşen yilana sariliyor ve o yilanlarda bu tip doktorlar o tıp amblemindeki yilanlarin ne manaya geldigini simdi anliyorum bu doktorlar iste
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|