|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 21:06 |
Hocam anne baba hastaydık.Ne yaptıysak benim 22 aylık olan oğluma da bulaştı.Oğlum 90 cm 12,5 kg.
Doktora gittik kulak ciğer boğaz temiz.Virütik dedi.2 kez kusması oldu.Son 24 saattir emmek dışında gıda almıyor.Calpol ancak 4 saat tutuyor ateşini yine 39 u geçiyor.Calpol dolven dönüşümlü 6 mg verin fitil en son seçenek dedi. Bize ENFLUVİR şurup verdi.Okuduğum kadarı ile tamiflu muadiliymiş.Kusma var ama ishal değil gazı çok kötü kokulu zaten hiç kaka yapmadı bugün.BU şurubu tanıyor musunuz? Ateşe müdahale etmeyin dediğinizi biliyorum ama 39,8 çok korkutuyor. Ne yapayım şurubu bir kez verdim.Vermeye devam edeyim mi?Ateş için calpol(mor olan) dolven(pembe) olan hangi dozda 24 saat içinde kaç kez vermeliyim? Teşekkürler.İyi geceler.Gece uzun çünkü uyuyamıyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|