|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2015 Saat 22:32 |
Dr bey sormadan önce maillere baktım. Bır soru var bununla ilgılı tatmın olamadım. Kızım su an 8 yaşında 26 kilo. 6 yaşındayken sol memede bi şişlik oluştu acıdıgını söyledı.Konya Meram tıp fakültesı endkrn bolumunde bi prf. Dr a gıttık. Kemik yaşı hormon vs ne gerekıyorsa istedi. Sonuclar cıktı. Ostrjn hormonu bıraz fazlaymş. Tabi erişkin degerlerıdır kesın sızı bılmıyordum o zamanlar. Degerlerı normaldı. İşte hormonlu gıdalardan olabılır tavuk domats vs saydı. Hipofız mr ı ıstedı beyınde bi adenom olabılırmş ama olsada mudahale edılmezmş. Zararszmş.hatta böbreküstü bezlerinde tümör de olabılırmş.muayne esnasında da kalpte masum üfürm duyup ekg ye gönderdi teşhisi doğrulandı.sonrasında bi kagıt verdı ımzalayalım dıye hormon yuklemesı yapcaklarmş cocuguma vucudun tepkısıne bakacaklarmş.erkn ergenlk olursa adet baskılayıcı ıgneler yapacaklarmş. Neyse ben o dr dan kactım beyın gırınce işin içine korktum bı aya kadar da yedıgı ıctıgıne dıkkat ettk paketlı urunlere ozellkle memedeki şişlik gectı. Sorunumz şimdi şu kızım az önce yıne acıyor dedı bı baktm nohut kadar tekrar olmş. Bu ara cok hazır şeyler yedı. Tüylenme gıbı şeyler yok. Dr bey acaba o mr ı cektırmelımıyım şimdi??adenom ya da tümör gerckten olabılır mı??tedırgın oldum tekrarlayınca iyice paranoyak ettiler bizleri.
Düzenleyen Didemerve - 30 Kas 2015 Saat 02:04 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlıllerını buldum
tsh 4,18 Prolaktin 5,55 Acth 7,52 Kortizol 2,64 Fsh 1,58 Daha cok yazan bşeyler var ama bunları aldım hocam |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu doktor, ya cok cahil, yada sarlatan... Yapilan Tahlillerin tamami bosuna yapildi.. Bu yaslarda, bu sekilde meme dokusunu ele gelmesi normaldir.. O aradiklari hastaliklarin TEK BULGUSU; meme buyuklugu degildir.. Ne yaptiklarinin daha farkinda bile degiller. Oturun oturdugunuz yerde... Bosuna diyet filanda yapmayin.. Hepsi sacmalik.. Bir kere, Ostrojen Hormonu, agizdan alindiginda ETKI ETMEZ.... Keske daha evvel yazsa idiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Nasıl prof. Oluyorlar o zamn bunlar anlamadım ki. Devlet dr u bı de ellerıne ne gecıyor. Zaten yetermce para kazanıyorlar. Ah ben sizi daha evvel tanımıyordum kı. Yoksa hıc cocugumu oralarda yıpratırmıydım. Verecegınz cvbı gece boyu korkarak bekledım. Peki tek başına şişlik olamz demşsınz belırtılerı nelerdır bilmiş olalım hem?çünkü çevremde bu şikayetı cok duyar oldum tek taraflı büyümeyi??Cok tesekkür ederım hocam. Okuyorum tavsıye edıyorum sizi annelere. Beni sizle tanştıran terecikk adlı üyenize de tesekkür edıyorm burdan:)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Didemerve - 30 Kas 2015 Saat 13:04 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ergenlik tuylenmeleri olur.
2- Erken adet gormeler olur. 3- Meme dokusu oyle "nohut kadar" degil, yarim portakal kadar olur Prof.mu dediniz??? Onlarin tamami Kenan Evren Profesoru... Bekliyorlar, sure dolunca Docent, bekliyorlar sure dolunca Prof oluyorlar.. Hemde, hicbir ilmi calisma olmadan oluyorlar.Bir Universite, baska bir Universitenin asistanini Docent yapiyor, o Universite de, onlarin Docentini Profesor yapiyor.. Bu kadar basit. Al takke-ver kullah!!! Zaten isportadaki, supruntu doktorlarida bu dokuntu Proflar yetistiriyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2015 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
![]() |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|