Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - şüpheli hareketler!!!!!!!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuşüpheli hareketler!!!!!!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 385
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 15:08
teşekkürler..
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 22:08
Orjinalini yazan: dandinidastana dandinidastana Yazdı:

ben benzer huyları yakaladım eşimde ve sıkı takip ettim.sonunda netten ruslarla temas kurdugunu farkettim.ingilizce tam bilmedigim icin kendisi biliyor nasılsa benide anlamam sanarak sıkı arkadaslıklar kurmus.iclerinden sadece bitanesiyle duygusal aşk sozleri sarfediliyordu.eşimin direk yazdıgı yok ama kızdan surekli degişik duygu dolu mailler var.eşime sordum otomatik mail ben yazmasamda o kızlar yazar sucum yok dedi.inanmak istemiyorum biyandanda istiyorum 3aylık bebegim var.boşansam bir turlu boşanmayıp otursam bir turlu.halaa ne yapmalıyım diyorumm.
oda bu işlerden vazgecmiyorr bisekilde cazip geliyor internet heyecanları..
ustelik 3sene severekk anlastıık bunu yapan eşim sözüm onaa benii deli gibi seviyoorr:(
siz olsanız napardınız kızlar?kafam allak bullaak benim

Arkadasim, gercekten ben olsam ne yapardim sorusunu yanitlamak hic kolay degil. Insan basina gelmeden konusur, bosarim hemen terk ederim gibi, ama tabi yasayinca o kadar da kolay degildir eminim. Üstelik daha ufacik bir bebegin var. Allah kolaylik versin canim. Ya eger esin ben yazmiyorum diyosa, otomatik geliyo falan diyosa, bence mail adresini degistirsin. Ama sen yine de tavrini koy, bisey yokmus gibi davranip durumu kabullenmis gibi görünme. Insallah esin de en kisa sürede senin ve bebeginin kiymetini anlar canim.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.