|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2017 Saat 15:52 |
Hocam 6 yasindaki kızım salı akşamı ateşlendi hafif bir öksürk hali vardı zaten krese gittiği için öksürük oluyor. Ates düsurucu versemde içmeyen bir çocuk olduğu icin vermedim sabaha kadar yukselip dustu sabah kahvalti esnasında kustu yedirmedim sonra bir banyo yaptırdım banyodan sonra ates cikti uyudu ogle yemegini yerken kustu sapsari aci seklinde dilinde pas yok bademciklerine baktim birsey yok burnu akmiyor arada karnim agriyor diyor simdilik takip edip bekliyorum ates ile ugrasmiyorum neden dusmuyor hocam yapmam gereken nedir yardimci olursaniz sevinirim. Arada oksuruyor ve ates var hepsi bu teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|