|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2017 Saat 08:07 |
Merhaba Kadir Hocam.
Oglum 6 yasinda 5 gundur atesli 39-40 lari da gordu ama iki gundur 38,5-39 civarinda.beta testinde streptokok negatif cikti. Sikayetleri ates yaninda oksuruk, geniz akintisi ve yesil burun akintisi.. Oksuruk asagiya da inmemis dedi doktor. Ilk gun ve dun goturdugumuz doktorlarin ikisi de bogaz cok kotu augmentin baslayalim dedi. Ben strep negatif ve cigerler temiz diye vermedim. 5 gun sonunda ates duser diye bekledim. Balli limon, serum fiz. Ile ilerledim. Fakat ates hala 3,8 civari. Kan testi de yaptirmayi kesinlikle reddediyor. Ne yapmaliyiz. Atesi ne kadar daha takip etmeliyiz. Yada gercekten bogaz kotu diye ( ben de bademciklerin arkasinda beyazliklari gordum) antibiyotik vermeli miyiz? Simdiden cok tesekkurler |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil anlatsam ki!!! 10 seneden beri izah ediyorum... ATES yaninda; Agizda pis koku+ Dil ustunde, kalin, silme pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez!! Test'e filan gerek yoktur.. ATES+KOKU+PAS yoksa, Antibiyotik gerekmiyor, Grip demektir..
Daha nasil anlatsam ki!!
|
|
![]() |
|
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hocam,
Evet agizda koku ve dilde pas yok ama 6. Gun oldu ates hala 38,5 civarinda. Siz genelde 4-5 gunde ates duser dersiniz. Ates cok uzun surunce ben tereddutte kaldim. Normal midir hocam? Ates kac gun takip edilmeli? Yarin tam 1 hafta olacak ates ve hastalik baslayali. Hic boyle olmamisti o yuzden tedirgin olduk. Simdiden sabriniz ve destekleriniz icin cok tesekkurler |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yapan, pek cok cesitli Virus vardir.. - Kimisi hic ates yapmaz. - Bir kismi; 1-2 gun ates yapar. - Buyuk cogunlugu: 4-5 gun ates yapar. - Nadiren; 1 Hafta ve ustu ates yapanlarda vardir..Coxsackie grubu viruslar ve Enfeksiyoz Mononukleoz bunlardan biridir. Bu hastalikta, tek tarafli bademcik siser, uzerinde kalin bir beyaz tikac olusur. Teferruatini eski maillerden okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|