|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mipau ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2017 Saat 16:24 |
Doktor Bey merhabalar,
Geçmiş mesajları okudum ancak soruma cevap bulamadim. 14 gun once oglum ateslendi. Ateşi koltuk altından 38.9 dereceye kadar yukseldi. 4. gun doktorumuza goturdugumde bogaz, kulak ve cigerlerinde herhangi bir problem olmadigini soyledi. Agız icerisinde 2 adet kucuk aft gordu el ayak agiz hastalığı olabilir eger ellerde ve ayaklarda da bulguya rastlar isek haberleselim dedi. Grip salgını oldugunu ve burundan yapilan tahlil ile anlayabilecegimizi soyledi. Testi yaptirdigimizda, Influenza B(+) pozitif cikti. Doktorum Influvir adlı ilaci eger bulgular agirlasirsa ertesi gun baslamami ama kotuye gitmez ise kullanmamami ilacsiz atlatacagini soyledi. Ertesi gun ates dustugu icin ilaci kullanmadik. Burun akıntısı ve oksuruk basladi. İki gun gayet iyi gecirdik ancak iki gun sonra ates tekrar yukseldi. Yine ilac kullanmadık. Bu arada burun akıntımız ve buna bagli oksurugumuz devam ediyor. İki gunun sonunda ates tekrar dustu. 5 gun atessiz gecirdikten sonra atesi iki gun once tekrar 38.9 seviyelerine cikti. İki gundur Gunde 2-3 doz Calpol ile atesi dusuruyoruz. Bunun disinda artan bir oksuruk vs yok. Agizda koku veya pas diye tabir ettigimiz tabaka yok. Sadece cok hafif bir burun akıntısı ve tek tuk oksuruk var. Ancak atesin aralıklarla tekrar etmesi beni cok endiselendirdi. Oglum 2.5 yasinda. Bu gune kadar Calpol disinda ilac kullanmamizi gerektirecek bir rahatsizligi olmadi. Bu kadar kisa surede sık ateslenmesi beni endiselendirdi. Yardimci olabilir misiniz acaba? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun... Defalarca anlattim ve hala anlatiyorum... ATES + Agizda pis oku+ Dil ustunde silme pas tabakasi yoksa, sakin antibiyotik kullanmayin... Grip esnasinda, bagisikligin durumuna gore, ates erken safhada da dusebilir, tekrarda baslayabilir. Doktorunuz, akli basinda ve DURUST bir doktor, ona devam edin... Hastalik arazlari; 2-3 hafta surecek.
|
|
![]() |
|
mipau ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim doktor bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|