|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2017 Saat 14:15 |
Doktor bey bir yasindaki kizim bi kac gundur huzursuzdu gece pek uyumadi sabah 38 civari atesi var atesi dusurmedim banyo yaptirdim ogle saatlerinde ilk once normal kivamli kaka arkasinda sirtina kadar ishal gibi kivamsiz koyu yesil kaka yapti dunden pazi yemisti rengi ondan kaynakli olabilir istahi yok emziriyorum bol bol evde duphalac surup vardi ishal ve kaka icin vermelimiyim ateside var rotavirusu olabilir mi tesekurler
|
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey yukaridaki arazlarin yaxarken birde bir kac gundur agiz cevresi nokta seklinde kirmizi dokuntu oldu bu konuyuda degerlendirirseniz cok mutlu olurum cok tesekkurlet resim ekliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
http://hizliresim.com/01qpMB
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin, ilac vermeyin.. Bol su/sivi gida teklif edin. Soru sormadan evvel konu ile ilgili eski cevaplari okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Doktor bey 9 gun once bir yas asilarini oldu onda kaynekli ates olur mu bir yerde okumustum 10 sonrada ates yapar diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir, asidan olan atesler; 1 gunden fazla surmezler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|