Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eşinizin en sevdiğiniz ve hiç sevmediğiniz huyları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueşinizin en sevdiğiniz ve hiç sevmediğiniz huyları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2009 Saat 15:51
Orjinalini yazan: FİNCAN34 FİNCAN34 Yazdı:

en sevmedıgım huyu :aşırı tıtızdır banada cok karışır ve yaptıgımıda begenmez aşırı tıtızlık var bır erkegede fazla bence v                                                                                                                         en sevdıgım huyuları. cok merhametlıdır cok becerıklıdır herşeyden anlar dıkışten bıle hepsının sertıfıkası vardır
..
dikişten bile settifikalı haaaLOLLOL benimki becerekli değildir malesef
eşlerimiz çok benziyor arkadaşım benim eşimde titizdir ve yaptığım herşeye söyleyecek bir sözü vardır. titiz bir erkekle evli olmak o manada gerçekten bazen bunaltıcı olabiliyor

benim eşimde merhametli ve ailesine düşkündür. ben olmadan biryere gitmek bile istemez içi rahat etmez çünkü.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2009 Saat 15:54
Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

ve arabasına çok titiz oluşu. kullanmamı istemiyor. ama ben ne yapıyorum o görevdeyken alıp kaçıyorum arabayı

tübay benim eşimde arabası konusunda titizdir. bende senin gibi alıp kaçıyorum ondan arabayı kuduruyor sonraBig smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.