Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağlıyor (anne sütü)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağlıyor (anne sütü)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rosefrom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Konu: ağlıyor (anne sütü)
    Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 21:46
hocam yine ben bebeğimden birisi sürekli mızmızlanıp ağlamaya başladı meme veriyorum 1 dk emip ağlamaya başlıyor kucakta susuyor.emme süresini açtım bu defa yine 2-3 dk emip ağlıyor sürekli eli ağzında salyalı bi şekilde dişleri desem çok erken sanırım iki  küçük beyazlık var ama tam değil birde hocam yatma pozisyonunda ve aynı memeyi emiyor diğerini almıyor sürekli huysuz bıktım artık bu huysuzluktan diğer bebeğime zaman kalmıyor olumsuz etkilenmeye başladım.nedeni ne olabilir.sürekli aç gibi bi hali var şu an 4.5 aylık ve kilosuda doğum 2200-şu an 6500 kakası normal.yere koyunca ağlıyorrrrr.hocam doktora götürelimmi neler oluyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 09:47
4. ayını geçtiği için, formül mamalara ihtiyacınız yok, kutu sütlerinden biraz tekilf edin, alırsa, sayı ve miktarını arttırın. Ama öncelikle anne sütünü verin.Gene halledemezseniz, bir göstermeniz gerekir..
BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İZİNDEYİM.. 24. ÜNDE GÖRÜŞÜRÜZ.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.