|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2017 Saat 20:21 |
hocam merhaba..kızım 4 yaşında...10 gün önce kızım boğazının ağrıdığını söyledi ve ateşi 3 gün boyunca devam etti..paranox fitil ile ağrısını dindirmeye çalıştım...iki gündür iyiydi...tamam hastalığı bitti dedim ama...ama iki gündür özellikle gece ve gündüz uykusundan uyanınca balgam onu rahatsız ediyor...hocam bugün baktım ateşi var...ama boğazının ağrımadığını söyledi...normal besleniyor..hareketli...biraz önce ateşi çıkmaya başladı..38 oldu...boğazı da ağrımıyo..neden olmuş olabilir hocam
Düzenleyen leyli - 25 Haz 2017 Saat 20:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyordur!!! Antibiyotik gereken bir durum olsa; Ates yaninda+Agiz kokusu+Dil ustunde silme pas tabakasi olacak idi.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|