|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cycwar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2017 Saat 09:01 |
Merhaba Kadir bey.
Oğlum 6 yaş civarında. Cuma günü akşamı ateşi çıkmaya başladı ve dün de boğaz ağrısı oldu. Ateşi 39.5 derecelerde. Ağızda hafif bir koku var. Dilde pas olup olmadığı konusunda emin olamadım. ![]() Bugün acile götüreceğim. Muhtemelen antibiyotik verecekler. Sizce ne yapmalıyım. Bu zamana kadar sizin tavsiyeleriniz sayenizde antibiyotik kullanmadan hastalıkları atlattık. Bu sefer emin olamadım. Verilecek olan antibiyotiği kullanmalı mıyım? Yoksa limonlu bala devam edeyim mi? Başka bir tavsiyeniz var mı? Size şimdiden çok teşekkür ediyorum zaman ayıracağınız için. Saygılarımla iyi çalışmalar diliyorum.
Düzenleyen cycwar - 18 Haz 2017 Saat 10:26 |
|
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
grafikirce.com/net soslab.org |
|
![]() |
|
cycwar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi doktora göründük. Boğaz iltihabı teşhisi üzerine pen-os 400 antibiyotik 2x2 10 gün kullanın dedi. Ilaclari aldım 2 şişe vermiş . Şu an ateş çıkti. ağrıları arttı. Özellikle de boyun ve baş ağrısı çoğalıyor. Ne yapmalıyım doktor bey ilaçlara başlamalı mıyım? Teşekkür ederim.
Düzenleyen cycwar - 18 Haz 2017 Saat 17:21 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
GRIP geciriyor, sakin antibiyotik kullanmayin.. Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavsiyeleriniz çok teşekkür ederim. Iyilesmeye başladı.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|