|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 20:05 |
hocam iyi akşamlar. kızım 4 yaşında.. sabah boğaz ağrısıyla uyandı..çok ağrıdığını söyledi..hatta ağrısı çok idi sanırım..ağzını gösterip ağlıyor..ben 6 saat arayla paranox fitil verdim..sabah 9 da ve öğleden sonra 3 de...verdiğim paranoxlar ateşini düşürdü ama boğaz ağrısına hiç fayda etmedi...ben ateşi düşsün diye vermedim aslında fitili... boğaz ağrısı dinsin biraz diye verdim...5 saat geçtikten sonra tekrar ateş başlıyor hocam..ağzını (boğazını) gösterip ağlıyor..zaten ağzını açıp nerdeyse konuşamıyor bile..hocam
1- boğaz ağrısını nasıl dindirebiliriz..(ağızdan asla ilaç sprey kullandırtmıyor...kusuyor malesef..çok denedim o sebeple fitil kullanıyorum) 2-ağzında koku yok..ama boğazına bakmaya çalıştım cep tlefonun ışığıyla..hocam kıpkırmızı..zaten pek baktırmıyor..kusuyor malesef..işkence de etmek istemiyorum.. 3- paranox fitil pek de ağrısını almıyor ama ateşini düşürüyor...gerçi ben ateşi için değil ağrısı için versem de ateşi de düşürüyor malesef...ama ağrısını gideremedim hocam.. ağrının bu kadar inatçı olması antibiyotiklik bir durum mu 4- 6 saatte bir paranox vereyim mi...şimdi de verirsem bugün 3. kez vermiş olacağım ve gece muhtemelen yine ateşlenecek....o zaman da verirsem 4. olacak...hocam bu kadar ila.dan da korkuyorum..ağrısı ve ateşi olduğunda her 6 saatte bir vereyim mi..hocam lütfen yardımcı olun...sürekli acıdan ağlıyor...4 yaşında kocaman kız '' anne meme ver, emeyim, o zaöam geçer diyor'' ki, memeyi bırakalı çok oldu.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri icin; Strepsyl Pastil(Honey&Lemon) gunde:4x1 verebilirsiniz. Antibiyotik gereken bir durum olsa idi, agizda cok pis bir koku olurdu..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2017 Saat 06:52 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hayatın da hiç şeker yemediği için pastili de büyük ihtimal ağzına alıp yutmaya çalışacak..hocam paranox fitil ağrı için inanın başka çarem yok..günde kaç taneye kadar fitil kullanayım... gerçi sanırım artık onu da vermeyeceğim..çünküağrısını hiç kesmediğini söyledi...sabah da verdim ilacı...hala ağrıyo diyo ve ağlıyo..
hocam bu pastili az bi suda eritip versek içse olur mu..inanın şeker emmesini bilmiyor..beceremeyecek.. Düzenleyen leyli - 16 Haz 2017 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ParaNox120, gunde:4x1 kullanabilirsiniz. Bogazi icin; sicak iceceklerin belki faydasi olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|