|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 00:17 |
Hocam 7 aylık kızımda dün geceden beri düşmeyen ateş var şuan 38 derece doktora götürmek istemiyorum malum hiçbir Zaman faydalarını görmedim büyük kızımı sizin yazılarınızı okuyarak ve size danışarak büyüttüm çok şükür Allah'ım sizi başımızdan eksik etmesin şimdi çaresiz kaldım burun tıkanıklığı kusma ishal hiçbirşey yok sadece ateş var uykuya çok zor dalıyor ve haliyle huzursuz huysuz neden olabilir ne yapmalıyım bugün bir ara 40 dereceyi buldu daha çok küçük alınca panik oluyorum ne yapmalıyız ateşi neden çıkmıştır hocam şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yaninda+Agizda KOKU+Dil ustunde pas YOKSA, Grip geciriyor demektir. Lutfen eski mailleri okuyun...
|
|
![]() |
|
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağızda koku yok hocam Dili de normal o zaman ballı limona devam veriyorum dünden beri zaten allah razı olsun hocam sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|