Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sizin bilginize cok ihtiyacim var(ates)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSizin bilginize cok ihtiyacim var(ates)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NehirDefne34 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sizin bilginize cok ihtiyacim var(ates)
    Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 15:42
Doktor bey 16 aylik kizim bir aydir ara ara atesleniyor fazla mudahale etmiyorum kendi dusuyor
İlk 5 mayista 1 gun 38 civari kendiliginde dustu 4 gun sonra tekrar cikti 39-40 arasi ates 4 gunsurdu mudahale etmedim 4 gun sonra tekrar cikti 38-39 civari doktora gittik kan almadi getek yok dedi idrar bakti temizlikçi s dedi antibiyotik verdi kullandim ertesi gun ates dustu iki gunden sonra antibiyotik vermedim aradan 10 gun gecri cuma ates yine cumartesi doktora gittim tahlil sonuclarini yolluyorum size enfeksiyon dedi zimaks gunde bir doz basladik en son dun gece 37.8!civari ates vardi bugun butun gun cok terliyor istahsizlik disinda baska sıkıntımız yok endiselenmeye basladim bir kadar sik ares normal mi hocam size ihtiyacim var
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 15:47
https://i.hizliresim.com/8d099r.jpg
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 15:58
Hocam bu arada crp 12 bogaz kulturu temiz dedi bisey cikmadi bogazi kizarikmis ama
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 20:16
Tahlilde verilen; "Referans Araliklari" YANLIS....  Ersikin Referans Araliklari kullanildigi icin, sanki bir hastalik varmis gibi bir tablo ortya cikiyor..
Her zaman soyluyorum... Turk doktorlari, basit bir Kan Sayimini bile dogru degerlendirmekten, ACIZDIRLER.. 
Artik bu hileyi, sirf hastalar daha sik doktor ve Laboratuvarlara gitsinler diye mi yapiyorlar, yoksa cidden, 
aptallar mi???  Bilemiyorum..
Cocugunuzu tahlili YASIN GORE, normal, sakin Antibiyotik baslamayin.. 

Turk doktorlari  her hastaya;"Bogazi kizarik" derler... O sahtekarlari dikkate almayin.. 
Cocugunuz; Grip geciriyor. Turk doktorlari Grip teshis etmezler.
Cok okumaniz lazim... 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 20:26
Bende sizin gibi grip dusundum ama bir aydir bu tablo olmasin bizim cok uzuyor ne zaman gecicek bu durum normal mi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.