|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2017 Saat 02:52 |
Merhaba hocam, 3,5 yaşında kızım 3 gündür ateşli, 40lara çıkıyor ateşi. Müdahal e etmiyorum. Hiç bir şey yemiyor. Dili başta iyiydi sanki ama b Ürün bu şekildeydi. Ağzında koku yok gibi. Ayrıca şimdiye kadar iki kere aç karnına kustu. Geceleri midem bulanıyor diyor. Burnu da tıkalı. Ben antibiyotik vermemiştim ama gerekir mi? Strep A testi mi gerekir yoksa? ![]() |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Strep-A Testi gerekecek bir durum yok.. Dilde sadece; ac kalmaya bagli PAS var.. Bakteriel enfeksiyonlarda olan pas; silme butun dili kaplar, beyaz zemindeki kirmizi noktalar olmaz. Yarin veya yarindan sonra; burun akintisi ve oksuruk baslayacak. |
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Hocam bu tabloya ishal de eklendi. Kusma yok ama. Bir şey kullanmak gerekir mi? Teşekkürler
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha!! Grip+Ishal=Domuz gribi.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|