|
Mide |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 6 Dakika önce Saat 18:04 |
Merhabalar Kadir bey sizin yardımınıza çok ihtiyacım var.yaklaşık 4 haftadır mide rahatsızlıgım var şişkinlik takılma iştahsızlık
Dr gitdim ultrason kan hatta mide endoskopi yaptırdım ezogastrit reflu falan hafif bişeyler çıktı stresden dendi antidepres cipralex başladım.ama 1haftadır içiyor şuan dahada beterim sabah kalkınca midem cok kotu bulanıyor kusacak gibi agzıma acı ilac gibi tat geliyor her sabah kalktıgımda.kendimi cok halsız hiss ediyorum.bu arafa feritinimde 8 cıktı.bana bir yol gosterin cok kotuyum😟
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Endoskopi?? Allah akıl-fikir versin!
Cipralex: Bulantı, ishal veya kabızlık, baş ağrısı yapar.
Sadece; Famodin40 tab. günde 1 tane alın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|