|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2017 Saat 17:46 |
https://i.hizliresim.com/3q3Op9.jpg
https://i.hizliresim.com/RP4gOY.jpg https://i.hizliresim.com/N1dLOg.jpg ![]() |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Saygıdeğer Hocam
Umarım resimleri yükleyebilmişimdir.3.5 yaşındaki oğlumda 2 hafta yüksek ateş ile ishal başladı,gaita tahlilinde birşey çıkmadı,ateş düşürücü ile 3-4 günde atlattık,2 gün sonra tekrar ishal ve ateş gaita testi sonucu dizanteri denildi,Nidazol başlandı,ilacı içmemize rağmen 2-3 gün sonra tekrar ateş yükseldi bugün kan testi idrar testi karın ultrasonu ne varsa yaptılar sonuçlar yukarıda Enfeksiyon var görünüyor diyor doktoru ama nidazola devam neden çünkü dizanteri pozitif çıkmış,başka ilaç verecekmişsiniz enfeksiyon için 3 gün sonra ateşi düşmezse antibiyotik iğne vericekmiş ben hiçbirşey anlamadım |
|
![]() |
|
Bu arada çocuk ilacı içmek istiyor,içse de kusuyor günde 3 kere bir de ikimizin de psikolojisi bozuldu,Doktoru dondurmayla,balla vs karıştır diyor karıştırmadığım hiçbirşey kalmadı anlıyor çocuk içmiyor,bu sefer doktoru diyor ki içmezse geçmez o zaman günde 3 kere damardan verilecek ilaç şaka mı bu hocam çok çaresizim ne olur bana yol gösterin,dünyanın tahlil parasını verdim hastanede SGK da geçmiyor parası da umrumda değil ama değişen birşey YÖK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteri filan yok, uyduruyor.. Turkiye'de yeni moda; butun ishallere ; "Dizanteri" deniliyor!! SAKIN, hicbir ilaci vermeyin, cok daha kisa surede iyilesir.. Sadece; bol su/sivi gida verin.. Cani neyi severse, onu yesin. Niye gidersinizki!!!!
|
|
![]() |
|
Hocam bu 3 günde bir tekrarlayan ateş neden sizce
|
|
![]() |
|
Hocam ne olur affedin çok soru sordum
Kayınvalidem emekli dermatolog,sizden çok bahsediyorum. Tahlil sonuçlarını görüntülüyebildiniz mi bilmiyorum Der ki Karın ultrasonunda lenf bezlerinin büyümesi ve dalak büyümesi beni endişelendirdi,Kadir Bey bu konuda ne diyor ? Benim ayrıca sorum (cahilliğimi mazur görün)çocukta herhangi bir kan hastalığı Allah korusun en kötüsü lösemi falan Yok değil mi bu sonuçlara göre çünkü sizden öğrendiğime göre Allah korusun lösemi olsa trombosit 0 çıkar doğru mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle!! Ne Losemi, ne de baska onemli bir hastalik yok!! Insan iliskisini azaltirsaniz, cok opulmezse, ateslenmeleri de kesilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|