|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
philologist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2017 Saat 23:29 |
Hocam selamlar. Öncelikle size ne kadar minnettar olduğumuzu belirtmekle başlamak isterim.Allah sizden razi olsun.
Ağustosta 5 yasini dolduracak olan bir kızim var. Perşembe sabahı 39 derece ateş başladı. Ateş bugun devam ediyor.Bu iki günde 3 defa kustu.Mide bulantisi olduğu için su dışında birşey de tuketmedi.Sıkı bir takipciniz olduğum için herhangi bir ilaç vermedim en azindan 3 gun atesini takip etmek istedim. Yalnız akşam bogazinin çok şiş oldugunu farkettim beyaz lekeler de vardı. Sol bademcigi dışarıdan hissedilir derecede sis.Burnu çok tikali illiadin damla cold mix devam. Yarın hemen strep-A testi yaptirmali miyim yoksa 3 günün gecmesini mi beklemeliyim.Bogazini görünce epey tedirgin oldum.strepokok kalp romatizmasina vs sebep olabilir demissiniz. Genel durumu halsiz bütün günümüz cekyatta geçiyor.bugun düne göre daha iyiydi. Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuz bin kere anlattim!!! ATES yaninda: Agizda koku+Dil ustunde silme PAS tabakasi varsa, Antibiyotik gerekir.. Bunlara ilaveten; Bulanti-kusma varsa, o zaman Strep-A Testi gerekir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Tem 2017 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
philologist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
hocam dilinin bir kismi pasli diğer kismi temiz gorunuyor foto gönderemedim.
Buradaki dr kan tahlili yapıp serumun içinden antibiyotik veririz şeklinde söyledi.strep-a testinin kiti bitmis yapamiyorlarmis. Atesi 37 buçuğa düştü mide bulantisi devam ediyor baş ağrısı var. Yetkim olsa gidip penisilin alip vurduracagim:(( Ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
Hocam strep A sonucu negatif cikti. Bir baska dr boğazındakileri görünce penisilin yapalim dedi. Lutfen sizden cevap bekliyorum ne yapmaliyiz .cocuk ayaklandı agzinda koku pas lekesi var evde klamoks 200 var.ne yapmalıyım penisiline lüzum var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; igne filan yaptirmayin.. Sasirmis bu doktor!! Eskiden Penisilin yapmamak icin kili kirk yaranlar, basimiza simdi; Penisilinci kesildiler!! "Yuz bin kere anlattim!!! ATES yaninda: Agizda koku+Dil ustunde silme PAS tabakasi varsa, Antibiyotik gerekir.. " Oradaki; "silme" ne demek???? Dilin TAMAMINDA pas tabakasi olacak. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
Çok sağolun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|