|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2017 Saat 07:56 |
Kadir bey oğlum 20 aylık ve yaklaşık 5 gündür gece gündüz düşmeyen bir ateşi var bunun yanında ara ara öksürük burun akınisi da var sad e bir kere Calyon yarım ölçek e bir gece de fitil verdim bunun haricinde grip olduğunuzu düsunduğumuz için yazilarinizdan yola çıkarak boşuna doktora götürüp co uga eziynet etmek istemedim ama bu kadar uzun suren ateş beni Korkut aya başladı hep uyku halinde iştahsızlık sadece anne sütünü kabul ediyo namaz lazım bana yardı i olurmusunuz
|
|
![]() |
|
Haticeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticeberk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşi hep 38.5 larda kadir bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticeberk
Kadir bey oğlumu doktora götürdüm kan tahlili veya boğaz kültürü istemeden Boğazlarında bakarak enfeksiyon olmuş dedi antibiyotik ve pdefen yazdı evde CalPol var dedim pdefenle 4 saatte bir dönüşümlü ver dedi ateslendiginden beri yemek yemeyi red ediyo dedim yeme bozukluğu olabilir dedi bende direk eve geldim size dün yazmıştım yaklaşık 4 gündür ateşi 38.5 çıkıyo halsizlik uyku hali var dün gece ilk defa ateş düşürücü fitil verdim sabaha kadar uyudu sabaha karşı tekrar ateslenince doktora götürdüm ama oda bu şekilde ilgilendi bizimle
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticeberk
Namaz gerekiyo şimdi benim grip olduğunu bu sefer biraz uzun sürdüğünü düşünüyorum ama içim rahat etmiyo bu kadar uyku hali normal mi kan tahlili yaptırayıp mi öksürük ve burun akintisi da var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticeberk
Kadir bey iyi akşamlar dün de yazmıştım size oğlum 20 aylık 13.5 kg dört gündür gecmeyen bir ateş ve bunu yanın da bırın akıntısı,öksürük,iştahsızlık,halsizlik mevcut bu dört gün içi de yarım ölcek calpol ve dün gece atrs düşürücü fitil verdim bugün sabahta doktora götrüdüm bütün şikayetlerimi anlattım doktor sadece sırtını dinledi ve boğazına baktı ve enfeksiyon var deyip antibiyotik le birlikte pedifen yazdı iştahsızlığıda var deyince yeme bozukluğu olabilir dedi odadan çıktım direk eve geldim ilaçları almadım ben sadece ballı limon veriyorum ve yemesi için ısrar etmiyorum endişem ise ya grip haricinde bişeyse ve bekledikce sonucu kötü olursa diye tedirginim bekliyeyim mi yoksa yarın kan tahlili yaptırayım mı kadir bey daha önce de ateşlendi 38.5 lara çıktı ama hiç halsizlik veya benzeri şeyler yaşamamıştık ben bu yüzden endişeliyim şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|