|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
defne0903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defne0903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 22:15 |
Hocam merhaba,
7,5 aylık kızımın boynunda kizarikliklar var acaba alerji mi? Özellikle uykuya dalmadan once çok kaşıyor, iyice tahriş oldu boynu. Fotografini eklemeye çalıştım. Aksam uyumadan once muhallebi yediriyorum pirinc unu, irmik ve suyla hazirlayip. Ilininca bir cay kasigi pekmez katiyorum. Acaba pekmez dokunmuş olabilir mi? Muhallebiyi baska nasil tatlandirabilirim. Teşekkürler. http://i.hizliresim.com/9p11X9.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufak bir sivilce cikmis, hicbir sey gerekmez..
ILK 1 SENE icinde, hicbir seye karsi ALLERJI OLMAZ... Turk doktorlarinin; "Allerji" sapkinliklarina inanmayin.. |
|
![]() |
|
defne0903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defne0903
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam içimi çok rahatlattınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|