Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku ve inatlaşma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku ve inatlaşma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku ve inatlaşma
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2009 Saat 03:32
merhaba özlem hanım kızım 25 aylık emzirmeyi keseli 1 ay oldu ... öğlen ve gece uykuya geçerken emiyordu...kestikten sonra öğlen uykusunu uyumamaya başladı....birçok yöntem deniyorum ama sanki sen emzirmiyorsan bende uyumam der gibi malesef...gözlerinden uyku akıyor ama uyumak istemiyorum diyor, kitap okuyorum uyumuyor,dizlerime yatırıp saçlarını okşuyorum uyumuyor,yorulsun deşarj olsun diye dışarı çıkarıyorum yine direniyor iyice yorulunca ya sızıp kalıyor ya da uyumuyor yine akşam 8 e kadar huysuzlukları devam ediyor, ne yapacağımı bilemiyorum,uykuyu sever kzım aslında ama şimdi hem uyumuyor hemde çok huysuz uyumadığı için içinden çıkamıyorum....öğlen uykusunu uyumadan da dayanamıyor akşam üstü uyuyor bende o saatte uyumasını istemiyorum çünkü uyandığında yine huysuz oluyor....bu yaşta öğlen uykusu uyuması lazım...çok hareketli aşırı yoruluyor...zaten dayanabilse çok hareketli olmasa huysuzlanmasa  uyutmuycam akşam 8 de yatıyor o zaman çünkü....önerinizi bekliyorum çok zor durumdayım 2 yaş sendromuda bu ara tekrar gündemimizde....herşeye hayır diyor üstünü giydirmiyor ne yapsam ikna edemiyorum çok zor durumdayım bu aralar...çok inatlaşıyor altan alsamda öyle net davransamda bazen kendimi kaybedip bağırmaya başladım kendime inanamıyorum aramızdaki bağda zedeleniyor emzirmeyi keseli zaten  eski yakınlığımız yok gibi yada bana öyle geliyor....yardımcı olur musunuz kendi kendine uyumaya nasıl alıştırıcam... 
papatya
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 21:29
2 yaş dönemi her açıdan zor. emzirmeyi bırakmaktan dolyı kendiinizi suçlu hissetmeyin, doğru olanı yaptınız. yakınlığınız da bundan etkilenmez hiç merak etmeyin. uyutmaya çalışmanız inatlaşmasını arrtıracaktır. çok yıpranabilir bir süre ancak uyuyacaktır, sabırlı olmaya gayret edin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.