Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - vitamin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumvitamin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sulu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesajın Direkt Linki Konu: vitamin
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 12:34
dr bey merhaba; kızım 17 aylık. bugüne kadar vi..gil vitamin şurubu - fe..um kan damlası ve diş için flor kullandık. sizin demirle ilgili yazılarınızı okuduktan sonra kan damlasını kestim fakat önümüzün kış olması sebebi ile vitamini sormak istiyorum devam etsemmi yoksa kessemmi? kızım genel anlamda beslenmesi fena sayılmaz sadece süt hiç bir şekilde içmiyo halada çalışmalarım bıkmadan usanmadan sürüyo ama henüz içiremiyorum. bu arada bişey daha kızım çok fazla zeytin yiyor. önünden alamıyorum yani bir oturmaya 10-15 tane zeytin yiyor bana çok aşırı geliyor zararı olur mu? değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118543
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:22
1 yaşından sonra vitamin verilmesi keyfe tabidir.Fluor 2 yaşına kadar 1tablet, 2 yaşından sonra 2 tablet verilecek. 4 yaşından sonra 4 (dişlerini muntazam fırçalıyorsa 3 tablet) tablet verilmelidir. Süt içiremiyorsanız, yoğurt, peynir, sütlü tatlılar ve dondurma verebilirsiniz.
Zeytin çocuk gıdası değildir, lüzumsuz tuz almış olur. Malum bizim doktorlarımız, yemeğe tuz koydurmaz ama, zeytine laf etmezler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.