merhaba..öncelikle sitemize hoşgeldiniz demek istiyorum ..sorunlarımıza ivedi olarak cevap vermeniz gerçektende siteye güvenimizi sağlamlaştırıyor..bunun için ayrıca teşekkür ederim..
benim 4 yaşa yakın oğlum var yaşıtlarına göre minyon ama inanılmaz hareketli...c tesi akşamı kendi sandalyesinde pc de oyun oynuyordu birden ayağa kalktı ve topallamaya başladı önce eşimle ayağı uyuştu herhalde dedik ..ama bu sürekliliğini korudu kreşte 2. senesi ve doğal olarak gitmek istemiyor acaba gitmemek için mi yapıyor die bile düşündük ama gece uykusu bu tezimizi de çürüttü malesef ..uykusunda sabaha dek her sağa sola dönüşte çığlıkla ağladı ayağım die ..ertesi sabah yine aynı ..acile götürdük film çekildi kan tahlilleri yapıldı çok şükür bi sorun yok..bi efeksiyon geçirdi mi die sordular ama geçirmedi düşme kalkma da olmadı yani biz görmedikbi kas sorunundan bahsettiler kas nezlesi gibi bişey ama tam net hatırlamıorum ..ve bugün 3. gün değişen bişi yok dün gecede sancılı geçti yine sabaha kadar her ayağını kıpırdatışında çığlıkla ağladı ...şimdide topallıyor..ama oturabiliyor bize elletmiyor ama bazen bakıyoruz bir şişme falanda yok ..onu öyle görmek odadan odaya kucağımızda götürmek inanın beni mahvetti hep böyle mi kalıcak korkusuna kapıldım ..lütfen beni aydınlatın inanılmaz tedirgin ve üzüntülüyüm...işyerindeyim onu göremiyorum çıldırcak durumdayım 
şimdiden teşekkürler