|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jasemiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2015 Saat 12:31 |
Hocam merhaba, 15 aylık oğlumun ateşi var 38-39.2 arası gidip geliyor. 38.6 ya kadar yükselince dönüşümlü olarak calpol ve dolven veriyoruz ama maalesef 4. Gün olmasına rapmen 38 i bile göremiyoruz. 38.5 tan aşşağı inmiyor ateşi. Doktora dün gece çok titreyince gittik serum taktırın dedi ama taktırmadan döndük. Ne yapalım hocam sütekli 39 un üstüne çıkıyor.. Ateşi olmasına rağmen halsizlik ve iştahsızlık yok hocam. Sadece burnu tıkalı açık renkli sünük var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten; Serum takmaktan baska bir is bilmezlerki!!!
Isin kotu yani; bu millet'te bu "illet" uygulamaya alisti, zannediyorlarki; Serum her derde deva!! Resman bu "Saglik Reformu" yuzunden, muayene parasi dusuk tutuldugu icin, faturayi sisirme politikasidir. Cocugunuzun agizina bakin; Pis bir kaku yoksa, ve dili temiz ve pas tabakasi yoksa, Grip geciriyor demektir. 4-5 gun atesi olacak, 2-3 haftada Grip durumu surecek.. Calpol ve Dolven'in donusumlu verilmesi son derecede AHMAKCA BIR UYGULAMADIR.. Dunyada bir tek; sahtekar Turk doktorlari boyle bir uygulama verirler. 1- 6.Hastalik olabilir: Ates dustugu gun dokuntu baslar. 2- Grip geciriyordur: Burun akintisi ve oksuruk baslamistir. SAKIN: Atesini dusurmeyin, SAKIN: Antibiyotik vermeyin. Eski mailleri okuyun. NOT: 15 aylik bir cocuga, Dolven: Gunde,en fazla:2x1 olcek(5ml)verilebilir. Calpol 120: Gunde en fazla: 3x1 olcek(5ml) verilebilir. Eger bu dozlarin uzerinde verildi ise; ilac zehirlenmesi olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 May 2015 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
jasemiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 39.6 ya kadar çıkıyor müdahale etmek istemiyorum ama dayanamıyorum. Fitil verebilir miyiz yardım edin lütfen çok yüksek ateşi
|
|
![]() |
|
Hocam ağızda koku dilde pas yok büyük ihtümal grip. Kusma da yok fakat balgam var arada tıkanıyor. Hocam fitilde hangisini vermemiz gerek? Bugun 4. Gün bitti hala ateşi 39.4. Düşmüyor geçmiyor
|
|
![]() |
|
Maillerinizi de okuyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates ile ugrasmayin. Kullanacaginiz "Fitil" ile Calpol ayni ilacdir. ParaNox120 fitil'de kullansaniz, ayni sey, gunde 3x1 den fazla kullanamazsiniz.
Ates ile ugrasmayin, On sayfadaki, "Yazarlar" bolumunde, benim eski yazilarim arasindaki; Ates ile ilgili 3 makaleyi mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba dün gece 39.6 ya kadar çıkmasına eapmen ateş düşürücü vermedim. Bugun öğlen ateşi bitti çok şükür. Ama öksürük ve balgam çok fazla arttı. Bundan sonra grip tedavinizi uygulamaya devam edeceğim. Ballı limonlu su ser. Fiz ile atlatana kadar devam edeceğiz. Hocam ağzında dilinin tam ortasında beyaz bir çıkıntı çıktı pamukçuk olabilir mi? Hem anne sütü hem inek sütü içiyor. Yutkunamıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta; Pamukcuk olmaz. Ancak cok agir Antibiyotikleri uzun sure kullananlarda; agiz icindeki "yararli bakterilerin" yok olmalari ile olabilir.
Atesli devreyi atlattiniz. Gerisi bildiginiz Grip.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|