Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaz için topa... tozu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugaz için topa... tozu ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2011 Saat 19:07
Hiç duymadım,ama aklıma mus... geldi,belkide mus.... bahsediliyo, çünkü onu rendeleyip kaşığın içine sütü sağıp mus.... tozunu veriyordum ben..

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:11
Yukarı Dön
demet25 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 102
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 10:20
bende bitkisel herşeyden korkarım onlarda ilaç gibi bi hastalığa iyi geliyorsa birini tetikliyor çok bilinçli ellerden olursa ancak kullanmak gerekir bence  sıcak torbası çok uygulardım bende hala da yaparım çünkü soğuk günlerde kıvranır kızım sancıdan sıcak su torbasını yaparım hemen rahatlar 
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 12:00
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Hiç duymadım,ama aklıma muskat geldi,belkide muskattan bahsediliyo, çünkü onu rendeleyip kaşığın içine sütü sağıp muskatın tozunu veriyordum ben..
olabilir belki çünkü hindistan cevizi gibi bişey dediler hatta kendin al rendele falan dediler belkide bu bahsettiğndir dün yine sıkıntılı bi gündü gaz sıkıntısı çektik eşim gözüme bakıp durdu aldırmadığım için tozu ama içme sinmiyo bi türlü napıyım ConfusedConfused
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 14:02

bilmediğin şeyleri deneme zaten boşver iyi yapmışsın aldırmamakla bencede .. bende kızıma granül rez.....çayı verirdim gaz için damla falanda kullanmadım aşırı olsaydı gazı ama gaz damlası kullanırdım heralde ..sıcak su torbasıda iyi gelir ayaklarına özellikle .

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:11
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 14:11
Acı elma yağıyla vucuduna masaj yapmıştım ben.
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2012 Saat 12:58
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Hiç duymadım,ama aklıma mus... geldi,belkide mus.... bahsediliyo, çünkü onu rendeleyip kaşığın içine sütü sağıp mus.... tozunu veriyordum ben..
evet mus...mış :D eşim almış getirmiş baktım senin dediğinden kullanmama gerek kalmadı ama çok şükür Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.