|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mell ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 23:31 |
merhabalar hocam,
oğlum 6 yaşında 3-4 aydır mide bulantısı sorunu yaşıyor..sürekli midem bulanıyor diyor.özellikle yemeklerden sonra oluyor bulantısı bir de bulantım var dediği zamanlar gazı da oluyor sürekli geğiriyor..dr.a götürdük ilk götürdüğüm dr. kurt olabilir diye ilaç verdi..fakat geçmedi..daha sonra başka bir dr.a götürdüm ultrason kan ve idrar testleri yapıldı bir şey çıkmadı..bu bulantı neden olur? nasıl bir araştırma, test, tedavi artık ne olursa yapmamız gerekli?..sizin önerileriniz nelerdir? saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu sikayetlerin, kurt ile hicbir alakasi yok.
2- Kusma ve kilo kaybi yoksa, zaten ciddi bir sikayeti yok demektir.Ben olsam o testlerin HICBIRINI yaptirmazdim. 3- Ne oldu? Psikolojisini bozacak bir seymi oldu? Kardes filanmi geldi?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|