Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LDL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LDL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülfem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülfem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LDL
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 41 Dakika önce Saat 08:49
Hocam merhaba 
Kızım bundan 1hafta önce domuz gribi geçirdi ateşini düşüremedikleri için damar yolundan steroid ilaç vermişler ben bunu enabızdaki detaylardan gördüm ve ekstra antibiyotik başlattılar 
Kızım 6 yaşında
Dün verdiğimiz tahlillerde kızımda 
LDH 315
LDL kolestrol 32
Trigliserit 80 çıktı bu tahlillerimizde bir anormallik var mıdır? 
LDL çok mu düşük bir zararı olur mu teşekkürler 

Düzenleyen Gülfem - 7 Saat 41 Dakika önce Saat 08:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 12 Dakika önce Saat 09:18
LDL düşük olması istenen bir durum. Yüksekliği kötü! 
"Ateş düşürmek için damardan steroid verilmesi" dünya da bir tek Türk doktorlarının yapabilecekleri bir 
salaklıktır! 
80'li yıllardan beri nerede ise 45 sene geçti, bu salaklar hala ateşin bağışıklığın harekete geçebilmesi için
 şart olduğunu öğrenemediler!! 
Niye??? Zira hastaları ateş ile korkutmanın dayanılmaz bir cazibesi var! 
Domuz Gribine antibiyotik vermek deseniz, o da başka bir salaklık. 

Yukarı Dön
Gülfem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülfem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 7 Dakika önce Saat 09:23
Steroid kullanımını öğrenince çok üzüldüm küçücük çocuğuma nasıl verdiler aklım almıyor hocam
Trigliserit 80
Ldh 315  6 yaşa göre normal midir hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 51 Dakika önce Saat 12:39
Normal. 
Yüksek olsa söylerdim!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.