|
LDL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülfem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2025 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 36 Dakika önce Saat 08:49 |
Hocam merhaba
Kızım bundan 1hafta önce domuz gribi geçirdi ateşini düşüremedikleri için damar yolundan steroid ilaç vermişler ben bunu enabızdaki detaylardan gördüm ve ekstra antibiyotik başlattılar Kızım 6 yaşında Dün verdiğimiz tahlillerde kızımda LDH 315 LDL kolestrol 32 Trigliserit 80 çıktı bu tahlillerimizde bir anormallik var mıdır? LDL çok mu düşük bir zararı olur mu teşekkürler Düzenleyen Gülfem - 5 Saat 36 Dakika önce Saat 08:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
LDL düşük olması istenen bir durum. Yüksekliği kötü!
"Ateş düşürmek için damardan steroid verilmesi" dünya da bir tek Türk doktorlarının yapabilecekleri bir salaklıktır! 80'li yıllardan beri nerede ise 45 sene geçti, bu salaklar hala ateşin bağışıklığın harekete geçebilmesi için şart olduğunu öğrenemediler!! Niye??? Zira hastaları ateş ile korkutmanın dayanılmaz bir cazibesi var! Domuz Gribine antibiyotik vermek deseniz, o da başka bir salaklık. |
|
![]() |
|
Gülfem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2025 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steroid kullanımını öğrenince çok üzüldüm küçücük çocuğuma nasıl verdiler aklım almıyor hocam
Trigliserit 80 Ldh 315 6 yaşa göre normal midir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal.
Yüksek olsa söylerdim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|