Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bacağını kasma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbacağını kasma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
guliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı guliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bacağını kasma
    Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 16:27
hocam kızım 26 aylık nasıl tarif edilir bilmiyorum ama
9-10 aylıkken kucakda dik bir şekilde omzumuzda taşıdığımızda poposunu,bacaklarını kasa kasa bir hareket yapardı,genelde uykusu olunca, sıkıldığında,hastayken,çok üstünde durmadık ama zamanla arta azala devam etti.son bir haftada aynı hsareketi yerde yastıkla yapıyor,yorumlarınızı okudum üzerinde durmayın unutur seklinde.

hafta sonu abarttı,yazılanları okudum sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorum ama çok inat ediyor kesinlikle aldanmıyor ben de bırakıyorum derken yarım saat yaptığı oluyor.5 dakika oyun oynuyor sonra tekrar yapıyor çok üzülüyorum.1 yaşında 2 kelimelik cümle kuran ,gelişimi ileride bir çocuk.farkındalığı yüksek sanırım genital bölgesini keşfetti ams 9-10 aylıktan beri olması can sıkıcı.

çevremde psikoloğa götür diye çok baskı var,insanların içinde yapıyor.kime götüreyim çocuk psikiyati mi,çoçuk psikoloğu mu?pedagog mu hiçbir fikrim yok.
Yukarı Dön
guliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı guliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 12:17
Hocam ek olarak o hareketi fazla yaptığında su içmesi az olmamasına rağmen 24 saat boyunca sadece 2-3 defa çiş yapıyor.ayrıca idrar yollarında sıkıntı olabilir mi?tahlil yaptırayım mı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 06:38
Masturbasyon yapiyor. Ustune dusmeyin, kendiliginden gececek. Eski mailleri okuyun.
Psikolog veya Pedagok, cocuga bir sey yapmaz, sizi tedavi eder.Hicbir sey yaptirmayin.
Cok okumaniz gerek....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.