|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
guliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 16:27 |
hocam kızım 26 aylık nasıl tarif edilir bilmiyorum ama
9-10 aylıkken kucakda dik bir şekilde omzumuzda taşıdığımızda poposunu,bacaklarını kasa kasa bir hareket yapardı,genelde uykusu olunca, sıkıldığında,hastayken,çok üstünde durmadık ama zamanla arta azala devam etti.son bir haftada aynı hsareketi yerde yastıkla yapıyor,yorumlarınızı okudum üzerinde durmayın unutur seklinde. hafta sonu abarttı,yazılanları okudum sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorum ama çok inat ediyor kesinlikle aldanmıyor ben de bırakıyorum derken yarım saat yaptığı oluyor.5 dakika oyun oynuyor sonra tekrar yapıyor çok üzülüyorum.1 yaşında 2 kelimelik cümle kuran ,gelişimi ileride bir çocuk.farkındalığı yüksek sanırım genital bölgesini keşfetti ams 9-10 aylıktan beri olması can sıkıcı. çevremde psikoloğa götür diye çok baskı var,insanların içinde yapıyor.kime götüreyim çocuk psikiyati mi,çoçuk psikoloğu mu?pedagog mu hiçbir fikrim yok. |
|
![]() |
|
guliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ek olarak o hareketi fazla yaptığında su içmesi az olmamasına rağmen 24 saat boyunca sadece 2-3 defa çiş yapıyor.ayrıca idrar yollarında sıkıntı olabilir mi?tahlil yaptırayım mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masturbasyon yapiyor. Ustune dusmeyin, kendiliginden gececek. Eski mailleri okuyun.
Psikolog veya Pedagok, cocuga bir sey yapmaz, sizi tedavi eder.Hicbir sey yaptirmayin. Cok okumaniz gerek.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|