|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 14:34 |
merhaba hocam,
8 aylik kizim 6.ayinda desteksiz oturmaya basladi,bir iki hafta sonra da poposunun uzerinde ziplaya ziplaya az bir mesafe ilerlemeye basladi,su an yine ayni sekilde ilerliyor,popo ustunde dizleri ayaklari yerdeyken kendini yukari kaldirmaya calisiyor.yerde surunme emekleme henuz yok,her iki yanina donebiliyor ancak yuvarlanma da yok.3.ayinda ultrasonda kalca cikigi gorulmedi bizde tekrar yaptirmadik,yaptiralimmi??? ayakta koltuk altlarindan destegi birakinca parmak uclarinda birkac saniye dimdik durabiliyor ama adim atmiyor.faydasi yada zarari yoktur demistiniz,1 ay kadardir yurutece koyuyoruz o zamandir yurutecte her iki ayagiyla ayni anda adim atip ziplar gibi ilerliyor.ben bir sorun oldugunu dusunmemistim ama her goren niye adim atmiyorda ata biner gibi zipliyor ilk kez goruyoruz doktora goturdunmu demeye baslayinca endiselendim size sormak istedim,bu bir sorun mudur muayene mi gerekir??? yurutecte sadece parmak uclari yere degiyor,boyunu yanlis ayarlamis olabilirmiyim??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir rahatsizligi yok, eski mailleri okuyun. Cok okumaniz lazim. Asiri bilgi kirliliginiz var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|