|
Boy-Kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neşeida ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 10 Dakika önce Saat 16:20 |
Kadir Hocam merhaba, Kızım, Mayıs 2023 doğumlu. 37 hafta 3 günlük olarak 2.200 gr kilo ve 45 cm boy doğdu. Suan boyu 83 cm, kilosu ise 9.9. Günde 600ml ve hatta üstü süt ve sütlü ürün tüketiyor. Yumurta, peynir, meyve,sebze şükürler olsun çeşitli ve iştahlı yiyebiliyor. Her çocuğun gelişimi farklıdır elbette biliyorum ancak sizin boy-kılo tablonuza göre de biraz geride. Herhangi bir kan tahlili vs yaptırmadık. Doğduğundan bu yana demir damlası/ hapı vs kullanmadı. D vitamini ise ilk başlarda damla kullandı 1 yaşından sonra ise senede 1 kere ampul verdim. Boy ve kilosu ile ilgili yorumlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler İyi günler dilerim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2cm boy ve 2 kilo eksiği var.
Kan tahlilleri; bu durumda hiçbir işe yaramaz. Denemek için; 1 hafta, günde:2 defa, Sipraktin şurup ac karnına verin. 1 hafta sonra sonucu yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|