Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oglum icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oglum icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yamaninannesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 201
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yamaninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oglum icin
    Gönderim Zamanı: 6 Saat 28 Dakika önce Saat 18:27
Hocam 2 ay on gunluk bir oglum var dogdugu gunun ertesi sariligi 9 cikmisti bir hfta snra 13 iki hfta sonra 11 di birsey yapilmadi 2.ay kntrolunde hala sariligi devam ediyordu dr gecen ay kan almaya gek yok dedim ama artik almam lazim dedi troit karaciger enzim testleri ve idrar aldi karaciger sonuclari hala cikmadi ancak kendim baktigimda troid ve idrarda sknti cikmamis ayrica bilirubin total 7.7 bilirubun direkt 0.3 cikmis. Tahlilden once size sormustim gilbert olabilrmi diye bilirubin baktirin demstiniz. Bu sonuclarla okudugum kadari ile herhangi bir karaciger hastaligi vs olamaz dglmi hocam gerek varsa size kan testlerinin tamamini yollayabilirim. Ikinci sorum ise oglum 3.150 gr 50 cm dogdu suan 2 ay 10 gunluk guncel kilosu 5.800 boy 60 bu cocukta reflu olamaz degilmi hocam kustugu icin reflu surubu yazdi bize ben kullanmadim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 5 Dakika önce Saat 18:50
Sizi dolandırıyorlar! 
Sakın bir daha bu soygunculara gitmeyin. Hiçbir şey yapmanız gerekmez.
Gilbert sendromu olsa; Total bilirubin: 20-30mg lar seviyesinde olurdu. 
Türk doktorları; HER kusan hastaya, "Reflü" diyecek kadar cahillerdir! 
REFLÜ DE KUSMA OLMAZ!! Bu kerizler hala bunu bile ögrenemediler. 
Doğumda olan 350gram eksiği kapatmış, üstüne de; 200 gram fazladan almış. 1cm de boy fazlası var.
Belli ki, aşırı beslenmeden dolayı kusuyor! 
Hiçbir şey yapmayın. Aynen devam edin. Sadece yemeklerde zorlamayın.
Sarılığı kendiliğinden geçecek.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 53 Dakika önce Saat 19:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.