|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2015 Saat 09:29 |
Selamlar
64 aylık anaokuluna giden oğlum var eylül ayından okulun 2.haftasından beridir hep bi sıkıntımız var sizin tavsiyelerinizle günlerimizi geçiriyoruz istisna calpol kullanımlarımız dışında ilaç kullanmadık Ancak son olarak yaklaşık 2-3 hafta önce burun akıntımız ve halsizliğimiz oldu yeni bir grip dalgası teşhisini de kendimiz koyduk.Şu anda genel durumumuz iyi iştahımız yerinde ama şu öksürük....Biliyorum 3-4 hafta griplerden sonra devam eder diyorsunuz ama o kadar fazla ki;uykuda, gülerken,koşarken hatta heycanla bişeyler anlatmaya çalışınca bile öksürük krizlerine giriyor.Perişan oluyor o zaman gözleri kızarıyor ciğeri sanki yerinden çıkacak gibi Ne sormaya çalıştığımı anlamaya çalışıyorsunuz;vaktinizi aldığım için üzgünüm ama dikkat etmemiz gereken gözden kaçırdığımız bir durum sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum tavsiyeleriniz ne olur acaba? |
|
........
|
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük sesi duydukça nedenlerini düşünmeden duramıyorum;babamız sigara kullanıyor ancak evde içmez araba da yanında içmez fakat biz olmadığımız zamanlarda arabada içiyor okula da baba götürüp getiriyor.Araba havalandırılış olsa bile ya da balkonda içilen sigara öksürük süresini şiddetini etkileyen nedenler midir?
şimdiden teşekkürler cevabınız için |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yastaki cocuklar, ilk defa okula basladiklarinda; 2 kis devamli oksururler. Oksuruk hic bitmez.. Takii, 2 sene dolana kadar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|