|
Kendim için tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 4 Dakika önce Saat 19:00 |
Hocam 3 gündür sağ ayak iç tarafında Talya kemiği denen yerine çevresinde kızarıklık şişlik ve ağrı var. Hiçbir yere carpmadim zormalamadim yaralanma da olmadı. Bugün gecmeyince acile gittim pıhtı ve enfeksiyon üzerinde durarak tahlil istediler tahlil sonuçları sonrasında da enfeksiyon olduğunu söyleyip antibiyotik verdiler. Referans dışı olarak gorunen değerli size yazıyorum yorumlarsanız çok sevinirim sayın hocam saygılarımla.
ÜRESERUM ÜRE AZOTU BUN)ACİL) 48 mg/dL 12 - 43 NEU# 7,52 10^9/L 1,92 - 6,44 LYM% 18,9 % 19,0 - 48,9 MCHC 34,9 g/L 31,3 - 34,8 WBC 10,33 10^9/L 4,01 - 9,75 CRPTÜRBIDIMETRIK) ACİL) 53,19 mg/L 0 - 5 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cinsiyetiniz?
2- Yaşınız? 3- "talya" diye bir kemik YOK! Olsa olsa, Türk doktorlarının uydurmalarından biridir. Ayak kemiklerinin SABİT olan kısmına; "Metatarsus", PARMAK halinde olanlarına; "Falanks" (Phalanges) denir. Siz hangisinden bahsediyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın hocam özür dilerim detay vermeyi unutmusum.
Cinsiyet erkek yaş 43 Klavye otomatik değiştirmiş, kemiğin adına Talus demişlerdi. Topuğun hemen üstünde ayağın iç tarafında kalan kemik. Bu sitede fotoğraflar aciliyordur inşaallah fotoğraf yükledim. Ağrısına dayanamayıp verdiği fucidin krem ile sefaleksin (sef1000) antibiyotikleri dün akşam ve bugün sabah kullandım. içtiğimden beri ağzımda kan tadı var, afedersiniz siyah renkte diski var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|