Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - agmtn600
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumagmtn600

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Konu: agmtn600
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2011 Saat 16:27
hocam oğlum 7 gün önce kulak ağrısı ile doktora gitti kızrıklık varmış agmnt 600 lük verildi oğlum 4 yaşında 15 güne tamamlamam gerekliymiş ama bugün 8.gündeyiz ve oğlum 2 gündür salya sümük grip oldu acaba antbi. tedavisi yeterlimi bırakıp ballı limonamı başlasam ve ilk defa 600lük içiyo hep 400 lük içerdi
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2011 Saat 16:31
Sorunuzu buraya taşıdım,Dr. beye soru sormak için lütfen bu bölümü kullanın...
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 09:57
4 yaşa Augm  ES çok gelir.. Ayrıca kulak iltihabında hadise genellikle viraldir. Bu kadar yüksek doza rağmen netice alınmaması da, hadisenin virütik olduğunun yani hiçbir antibiyotiğe cevap vermeyeceğinin isbatıdır. İliadin ped. damla; günde 2x2 şer damla "buruna" damlatın(3gün) yeterlidir. Bundan sonrada 1 hafta kadar serum fiz. günde 4-5 defa 10'ar damla damlatın. Eski maillerede bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.