|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifyagmur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2015 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifyagmur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 10:32 |
Merhaba hocam.
20 aylık oğlum 2 hafta önce grip atlattı. Hastalık sonrası oğlumun sesinde anormallikler başladı. Boğazı tahriş olmuş gibi sesi çatallı, kısık çıkmaya başladı. Ama kendisinde herhangi bir rahatsızlık yok, gülüyor oynuyor keyfi yerinde. 2 haftadır sesi düzelmeyince korkmaya başladım. dün doktora götürdüm Boğazına baktı, boğazının temiz olduğunu soruna bir virüsün neden olabileceğini birkaç gün içinde geçmezse iğne antibiyotik vereceğini söyledi. Fakat içim rahatlamadı. bu korkulacak bir durum mudur? birkaç gün daha bekleyeyim mi yoksa il merkezine büyük bir hastaneye mi götüreyim. Ne yapmalıyım tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sitenizi yeni keşfettim böyle bir hizmet sunduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin. Turk doktorlari; her teshis koyamadiklari durumda veya cuvalladiklarinda; ya Antibiyotik verirler, yada Allerji ilaci!!
Siz 5 gun kadar; gunde,3x1 Tantum Verde Sprey sikin, ve bu muddet suresince, "ciglik atmamasini" iyi tembih edin. 4. gun goruselim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|