|
İştahsızlık kilo alamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticemmm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 6 Saat 43 Dakika önce Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticemmm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 35 Dakika önce Saat 15:12 |
Hocam oğlum 2 yaşında 12.9 kg 93 cm doğum kilosu 3400. Doğduğundan beri meme emerken de ek gıda da iştahsız. Meme emerken de kusuyordu ek gıda da kusuyordu. Bazen daha ilk kaşıkta bazen yemeği görür görmez bazende doyunca ve hastalık zamanlarında boğazı kötü olunca kusuyo. Bazen iştahı düzeliyor ama çok nadiren genel olarak hep zorla yediriyoruz süt içirmek istiyorum ama asla içmiyor sadece bazen muzlu süt veya sütlü gece mamalarının içinde içiyor. Bir sürü takviye kullanıyorum ama nafile sipraktin bile etki etmiyor yediği tek şey makarna onu bile yemiyor bazen daha doğrusu bütün gıdaları bizi üzmemek için ağzına alıyor ama ağzında tutuyo yemiyor bende mecburen koyu çorbalar veya yoğurtla falan karıştırıp yediriyorum ya da çay ekmek yiyor. Napmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|