Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ve döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ve döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asilkim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asilkim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ve döküntü
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 15:25
Hocam Merhaba
oğlum 4 yaşında. iki gece öncesi oğlum uykuda çok terlemişti. sabah kalktığında ateşi vardı. en yüksek ateş 39.2 oldu. ateşi olduğunda Calpol verdim. ateşle beraber 1 kere kusma oldu. iştahsızlık ve halsizlik vardı. üç dört kaşık şurup sonrasında ateş düştü. ama bu sabah vücudunun her yerinde döküntü oldu. bugünde bir kere kustu.  tahlil için hastaneye götürdüm. doktor akciğer grafisi istedi. (öksürük te vardı ama bu ateşten önce başlamıştı.) tahlil sonucunda hastaneye yatıralım yada iğne olsun 3 gün dedi. Ben şuan evdeyim bunlara gerek varmı  size sormak istedim.

Yukarı Dön
asilkim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asilkim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 15:37

Düzenleyen asilkim - 31 Eki 2015 Saat 15:51
Yukarı Dön
asilkim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asilkim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 15:39
this HTML class. Value is http://i.hizliresim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 17:41
Yalanci sahtekarlar!!! Referans degerleri, "Yasa gore" verilmemis... Erisikin 'referans degerleri' verilmis. Bunu o sahtekar laboratuvara soyleyin... Raporun altina cafcafli laflar etmesi biliyorlarsa, gereginide yerine getirsinler..

WBC(Lokosit) degeri sinirda, degil igne, agizdan antibiyotik bile gerekmez.
Antibiyotik gereken bir durum olsa; Agizda pis bir koku ve dil ustunde, kalin-kirli bir pas tabakasi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.