|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 12:23 |
hocam mrblar 8yaşınde kızım var süt dişlerini döküyor fakat eskiler düşmeden yeni dşleri arkalardan çıkıyor bizde yamuk olmasın ilerde sıkıntı olur diye çektiriyoruz fakat her diş cekimini tahmin edersiniz.dogrumu yapıyoruz yoksa dişlerinin düşmesini bekleyelim mi???
birde diş dr.ZMAYFLAOUR U SORDUM NEDEN BULAMUYORUZ,KULLANSAK OLURMU DEDİM:))) BANA ŞU CEVABI VERDİ KENDİSİ BİLE İNANMIYOR VERDİGİ CEVABA(BÜTÜN VÜCUDDA FLOUR ETKİSİ YAPMIYORMUŞ)FAYDASI YOKMUŞ:))))ŞAKA GİBİLER HOCAM VALLAHİ.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlis!!! "yamuk" olmaz... Yamuk olan, bu yalanlari soyleyen disciler..Bekleyin, kendileri dussun veya iyice sallanmaya basladiklarinda siz cekin, Atla deve degil...
Dogru, butun kemik dokularinada oturdugu icin, kemikler daha saglam oluyorlar.. Buda kotu bir sey degildir. Faydasi olmuyorsa, 35 seneden beri bu ilaci kullanan hastalarimin, NIYE DISLERI CURUMEMIS!!! Bunlarin, TUMU SAHTEKAR... Zymafluor bulunmuyor, zira Saglik Bakanligi ile disciler, el-ele verip, ilacin ithalatini durdurmuslardir... Bunlar, " 40 Haramilerden" beter cetelerdir. Halki soyarlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|