Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 aydır geçmeyen ateş öksürük ve balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 aydır geçmeyen ateş öksürük ve balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2011 Saat 09:50
Toplam 2 ay öksürecek.. Bu bir cins virüsün yaptığı bir enfeksiyon. Ateşi çıkmıyor, vücudun bağışıklık sistemide bu virüsü adam yerine koyup, antikor yapmıyor ve öksürük uzun sürüyor.. Bir faydası, bu virüs varken vücuda başka bir virüs ( ne kadar kuvvetli olursa olsun) giremiyor..Sudafed ve Asist kullanmayın, yoksa hırıltıları artacak.. Gece çok sıkışırsanız tek doz Benical şurup verin.. 
Yukarı Dön
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2011 Saat 00:26
merhaba kadir bey nasılsınız,
sizin önerdiğiniz gibi asist ve sudafed kullanmadım:) kızımın öksürüğü artmadı sadece uyandığında öksürük oluyor yada çok koşturup terlediğinde ne gün içinde ne de gece uyurken öksürmüyor...gece sadece horlaması arttı asist içirmediğim halde....deniz suyuyla burnunu açmaya balgam çıkarttırmaya devam ediyoruz sabah bal limona da devam....yalnız dün akşam saatlerinde biraz uyudu uyandığında öksürdü tükürdü balgam çıkardı ama kanlıydı çok korktum ama tahriş olmuştur dedim sakinleştirdim kendimi..biraz araştırdı eşim genelde tahrişten dedi biraz rahatladım ama kafama takıldı doktora kontrole götürdüm hem akciğerinde veya boğazda vs bi ilerleme olmasın diye baktırmış olurum dedim...doktor ciğerlerii dinledi kulağına boğazına baktı...bişey yok dedi dediğim gibi bademcikler iri ve damarlanma olmuş dedi tahriş ten kan olur dedi...ben çok öksürmüyor asist ve sudafed vermiyorum dedim o da verin dedi ben boğazında balgamı görüyorum onu atması için yardımcı olacak bu ilaçlar dedi....siz horlamayı arttırır dediniz ya benim içimden gelmiyor vermek...zaten şuanda da horlaması fazla uyurken...vicks bir iki akaşm azıcık göğsüne sürdüm ama her akşam sürmüyorum...her akşam sürebilir miyim bir zararı olmaz dimi?
teşekkür ederim, kolay gelsin....(bu arada kızımın iştahı güzel, keyfi yerinde, kreşe de devam ediyor)
papatya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2011 Saat 13:51
Yoluna girmiş, acele etmeyin, Vicks herzaman kullanabilirsiniz. İki kışı bu şekilde geçermeye gayret edin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.