merhaba kadir bey nasılsınız,
sizin önerdiğiniz gibi asist ve sudafed kullanmadım:) kızımın öksürüğü artmadı sadece uyandığında öksürük oluyor yada çok koşturup terlediğinde ne gün içinde ne de gece uyurken öksürmüyor...gece sadece horlaması arttı asist içirmediğim halde....deniz suyuyla burnunu açmaya balgam çıkarttırmaya devam ediyoruz sabah bal limona da devam....yalnız dün akşam saatlerinde biraz uyudu uyandığında öksürdü tükürdü balgam çıkardı ama kanlıydı çok korktum ama tahriş olmuştur dedim sakinleştirdim kendimi..biraz araştırdı eşim genelde tahrişten dedi biraz rahatladım ama kafama takıldı doktora kontrole götürdüm hem akciğerinde veya boğazda vs bi ilerleme olmasın diye baktırmış olurum dedim...doktor ciğerlerii dinledi kulağına boğazına baktı...bişey yok dedi dediğim gibi bademcikler iri ve damarlanma olmuş dedi tahriş ten kan olur dedi...ben çok öksürmüyor asist ve sudafed vermiyorum dedim o da verin dedi ben boğazında balgamı görüyorum onu atması için yardımcı olacak bu ilaçlar dedi....siz horlamayı arttırır dediniz ya benim içimden gelmiyor vermek...zaten şuanda da horlaması fazla uyurken...vicks bir iki akaşm azıcık göğsüne sürdüm ama her akşam sürmüyorum...her akşam sürebilir miyim bir zararı olmaz dimi?
teşekkür ederim, kolay gelsin....(bu arada kızımın iştahı güzel, keyfi yerinde, kreşe de devam ediyor)