|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2017 Saat 10:04 |
Hocam merhaba. Kizim onceki hafta, 5 gun boyunca atesliydi, sonra hafif öksürük basladi, bitti derken 3 gece once kriz seklinde oksurmeye basladi ve dun gece daha yogun, balgamli gibi oksurdu. Ben burnu acik kalsin diye cuma gecesi illiadin damlatmaya basladim, burnu hic akmiyor. Gece tikali gibiydi, sımkırmaya calisti ama bisey cikmadi. İlliadinden başka ilac kullanmadik ama cigerlere inmis olabilir mi, bir cocuk doktoruna gostermeli miyiz? Bir de hapsirmaya basladi, biliyorum grip ama 3 gecedir uyuyamiyor, sicak buhar da koyuyorum başucuna...limonlu bal veriyorum sık sık; baska bir oneriniz var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac yasinda?????? Eski mailleri ve ilk sayfadaki "oksuruk Degerlendirme" yazisini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|