Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - biberona alıştıramadım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbiberona alıştıramadım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maviş_enis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: biberona alıştıramadım
    Gönderim Zamanı: 22 Tem 2009 Saat 11:09

iyi günler doktor bey, benim çocugum 2 yaşına yaklaştı...

ben ne yaptıysam bir türlü inek sütü içiremedim çocuguma denemediğim şey kalmadı zaten emzik veya biberonu ağzına bile sokmuyor... emzirdiğim için birlikte yatıyoruz... ve sizin dediğiniz gibi gucuk gucuk ve sarılmadan kesinlikle uyumuyor . çok alıştı... ben yanlız yatmasını öğretmek istiyorum ama emerek uyumayada çok alıştı... acaba 1 sene daha bu şekilde emzirerek uyutsam. biraz laftan anlayınca yanlız yatmaya alıştırasam. 3 yaşına kadar emzirmenin bi sakıncası olur mu doktor bey? sonra kendiliğinden emmeyi bırakır mı? herkes bu çocuk memeyi çok zor bırakır diyor...

bir de doktor bey ben kitaplara çok meraklıyım.sizin görüşlerinize de çok değer veriyorum. acaba sizin bebek ve çocuk bakımı ile ilgili tavsiye edebileceğiniz kitaplar  olabilir mi rica etmsem.ÇOK teşekkür ederim.......
maviş_enis
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118302
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2009 Saat 15:23
Maalesef, Tıbbiyenin ikinci sınıfından beri Türkçe hiçbir tıp kitabı okumadım ve okumuyorum.. O yüzden biraz aykırıyım herhalde...
Anne sütü devam ettiği sürece sizin odada kalabilir ama sizin yatağın yanında portatif bir yatakta yatması iyi olur.Anne sütü gittiği kadar gider. Anne sütü kesildiğinde odasını ayırın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.