|
Kakada Kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 15 Dakika önce Saat 19:17 |
Hocam 4 aylık erkek bebek. Doğum kilosu 3. Şu an 6 kilo. Siz kutu sütü başlayın deyince denedim 4-5 gündür veriyorum az da olsa kabul edip içiyor. Verdiğimde döküntü ya da kakada bir şey olmadı. Ancak dün akşam karpuz suyu içti biraz. Ve ikidir bu şekilde kaka yapıyor. Alakası olabilir mi bi sıkıntı olur mu? Şimdi doktora gitsem kakada kan diye hemen alerji diyeti başlayacaklar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kan" NEREDE GÖRDÜNÜZ?? Kanama böyle olmaz.
Çok yeme sonucu olan bir kaka. Sakın yeme konusunda zorlamayın. Kilo eksiği var, eğer başka bir şikayeti yoksa, aynı şekilde devam edin. Karpuz suyunun bebeklere en ufak bir faydası yoktur. Bildiğin şekerli su. %50 Fruktoz şekeri ihtiva eder.
|
|
![]() |
|
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo eksiği için kutu süt başlamıştım ona devam edeyim mi hocam? Birde hocam merak ettiğim bir şey var. Etrafımda da yeşil kakası olup kilo alımı az olan bebekler var. Benim bebeğimde fazla beslenmesine rağmen neden kilo artışı olmuyor acaba?
Düzenleyen mrvbyks - 1 saat 42 Dakika önce Saat 22:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|