|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 23:37 |
Hocam üç Yaşında oğlum beş gün önce çok fazla ateşlenince dayanayamayıp doktora götürdük kulakları kırmızı antibiyotik kullanmanız gerekiyor dedi kan Sayımı yapmadı bende oğlum çok perişandı mecbur hissettim kullandım. Ateş'i tekrarlamadı ateş dışında başkada bir şikayetimiz olmadı ama bugün oğlum bacağım ağrıyo diyip ağlamaya başladı normalde acı Eşiği yüksek bir çocuk herseye ağlamaz sonra yarım saat sürmeden geçti dedi. Hocam neden olmuş olabilir tekrarlarsa yapmam gereken birşey varmı eski mailleri Aradım grip sonrası olabilir demişsiniz bizim sadece ateş şikayetimiz olmuştu ondan olabilirmi hocam mazur görün bizide ama yol gösterenimiz sizsiniz 😞
|
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde arada kanının ağrıdığınıda söylüyo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizda koku, dilde pas yoksa, Antibiyotigi bosuna verdiniz..
Kulakta bir hadise olsa; cocuk agridan yeri-gogu yikardi. Grip geciriyor... Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|