|
Kan tahlili sonuçlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ferhanzeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 14 Dakika önce Saat 22:50 |
Hocam merhabalar aile hekimliğinde kan testi yaptırdım sonuçlara bakabilir misiniz . https://hizliresim.com/harhtx0
|
|
![]() |
|
Ferhanzeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaş 34 kilo 57 kadın , geçen hafta pazartesi salı afedersiniz ama iki gün lekenme oldu hocam önce pembe sonra kahve rengi , mide bulantısı hafif bel ağrısı oldu gebelikten şüphelenip kan tahlili yaptırdım 3 tüp kan aldılar ama çıkan sonuççlar bunlar daha çıkacak olan var mı bilmiyorum yarın yine kontrol edip çıkan olursa size atacağım .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hafif bir anemi var.
Antibiyotik:Gerekmez. Kan hastalığı:Yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Anemi için ne yapmam gerek hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Birde bu belirtiler nedendir . Bu ara özellikle çok yorgun, halsiz,hafif bulantı ve uyku ihtiyacı hissediyorum gündüz ,
Düzenleyen Ferhanzeynep - 2 Saat 16 Dakika önce Saat 23:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|